Shqetësuese: Prishtina – më e ndotura në botë!?

Ajri i ndotur kërcënon shëndetin e qytetarëve, kurse pulmologët sygjeron të evitohen daljet e panevojshme
Prishtina dhe disa qytete tjera në vend këto ditë janë në listën e qyteteve më të ndotura në botë. Kjo ndotje ka shqetësuar jo vetëm qytetarët, por edhe institucionet shëndetësore, sepse zakonisht në këtë stinë rritet numri i pacientëve me probleme të organeve të frymëmarrjes. Mjekët, mbase sugjerojnë të evitohen daljet e panevojshme për sa kohë që ndotja e ajrit tejkalon nivelet normale.(Teksti-Xheneta Veliu,kamera: Sejdi Canolli). /21Media

Back to top button