Qindra shtëpi dhe biznese u përmbytën, banorët kërkojnë ndihmë

Qindra shtëpi dhe biznese u përmbytën, banorët kërkojnë ndihmë

Vërshime kishte edhe në Shqipëri. Situata është kritike në shumë zona pas shkarkimeve që po bëjnë dy hidrocentrale. Ndërkohë qindra shtëpi dhe biznese u përmbytën ndërsa banorët kërkojnë ndihmë!