Shqipëria nuk shkoi në finalen e “Eurovision 2024”

Shqipëria nuk ka arritur të shkojë në finalen e festivalit “Eurovision 2024”.

Këtë vit, Shqipëria është përfaqësuar nga Besa Kokëdhima, me këngën “Titan”.

Ndërkaq, dhjetë finalistët nga gjysmëfinalja e dytë janë: Letonia, Austria, Holanda, Norvegjia, Izraeli, Greqia, Estonia, Zvicra, Gjeorgjia dhe Armenia.

Back to top button