Osmani: Borxhet e mëdha alarm për Qeverinë    

Osmani: Borxhet e mëdha alarm për Qeverinë    

Zyra Kombëtare e Auditimi, bëri të ditur se mbi gjysmë miliard euro ka arritur borxhi i shtetit ndaj kompanive dhe qytetarëve në vend. Borxhe të cilat sipas tyre, janë në rritje vazhdimisht dhe kështu po kërcënohet buxheti i shtetit. Derisa shqetësuese mbetet që në disa organizata buxhetore dhe në Telekomin e Kosovës vazhdojnë të japin paga për punëtorë pa shkuar në punë./21Media