Shuhet në moshën 75-vjeçare aktori Mirush Kabashi

Ka vdekur aktori 75 vjeçar Mirush Kabashi. Lajmi për vdekjen e tij u bë i ditur nga familjarët. Ata shkruan në rrjetet sociale se Kabashi vdiq pas mesnate, në ditët e para të datës 5 Dhjetor.

“Të nderuar Miq, Kolegë dhe Dashamirës, ​​me pikëllim të thellë ju njoftojmë se MIRUSH KABASHI ndërroj jetë të Martën, në datën 5 Dhjetor pas mesnate. Përsa i përket veçorive të ditës, orës së varrimit dhe homazheve do të komunikojmë në ditët e fundit.
Me Respekt, Familja Kabashi!”, thuhet në njoftim.

Mirush Kabashi lindi më 17 Prill 1948 në Shkodër, por u rrit në Durrës. Origjina e tij ishte nga Gjakova.
Kabashi është cilësuar si një nga interpretuesit më të mëdhenj të poezisë në Shqipëri.

Back to top button