Si është gjendja më e re në Jarinje?

Serbët për të gjashtën ditë po mbajnë të bllokuara rrugët që çojnë në pikat kufitare Jarinjë dhe Brnjak. Sonte nga Jarinja në lidhje të drejtpërdrejt ishte reporterja jonë Valmire Hoti. Sipas këtij raporti gjendja në Jarinje ishte e qetë./21Media

Back to top button