Si ndryshuan stilet e flokëve të grave mbretërore me kalimin e viteve

Antarët e familjeve mbretërore gjithmonë duhet të kenë kujdes në stilin e tzre duke e respektuar çdo kod të veshjes.
Veç stilit të veshjeve, gratë mbertërore kujdesen edhe për flokët, të cilat gjithmonë ju duken të rregulluara.
Frizurat mbretërore kanë evoluar gjatë viteve dhe ndryshimin e tyre e gjeni në fotografitë më poshtë./21Media
1940

1950

1920

Vitet 1960

 

Back to top button