Duke pritur Ligjin për Sigurime Shëndetësore! 

Duke pritur Ligjin për Sigurime Shëndetësore! 

Ligji për Sigurime Shëndetësore edhe gjatë vitit 2020 do të jetë i diskutueshëm. Kandidati për kryeministër, Albin Kurti, kishte paralajmëruar se që në javën e parë të qeverisjes do të përkujdeset për funksionalizimin e sigurimeve shëndetësore. Por në Federatën e Sindikatave të Shëndetësisë dhe në Shoqatën për të  Drejtat e  Pacientëve, shprehën skeptik se ky ligji do të filloj të zbatohet  gjatë vitit 2020.(E përgaditi- Valmira HOTI, kamera- L. Fana dhe O. Pacolli   )./21Media