Sindikatat: Miratimi i pagës minimale është i jashtëligjshëm!

Miratimi i projektligjit që e cakton pagën minimale në vlerë prej 264 euro nuk është mirëpritur nga Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës dhe Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat. Thonë se miratimi i pagës minimale nga ana e Qeverisë së Kosovës është i jashtëligjshëm. Nga ana tjetër njohës të çështjeve ekonomike vlerësojnë se ky vendim edhe pse i vonuar, është hap pozitiv. (Teksti: Aurela Elshani, kamera: Orhan Bylykbash)./21Media

Back to top button