Luftimi i korrupsionit, lëndët e pazgjidhura, konfiskimi i pasurisë…

Luftimi i korrupsionit, lëndët e pazgjidhura, konfiskimi i pasurisë…

Në Prishtinë Këshilli Gjyqësor i Kosovës mbajti konferencën e nëntë gjyqësore me temë “Të arriturat dhe sfidat e sistemit gjyqësor gjatë vitit 2019”. Rezultatet konkrete në luftimin e korrupsionit, numri i madh i lëndëve të pazgjidhura dhe konfiskimi i pasurisë janë vetëm disa nga sprovat në këtë fushë.(E përgaditi: Albulena Nuha)./21Media