Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka reaguar pas vdekjes së vëllait të tij Adem Latifit, si pasojë e koronavirusit.

Ai në një postim në Facebook ka bërë të ditur se ceremonia e varrimit do të bëhet sot në ora 18:00, në varrezat e fshatit Ratkoc.

E rëndë, shumë e rëndë ndarja nga ti, baca Adem! Më ishe më shumë se vëlla. I gatshëm të përqafoje idetë përparimtare dhe gjithmonë i preokupuar për të mirën e përgjithshme. Ishe shtyllë e fortë ku mbështetej familja jonë. I thjeshtë, parimor dhe i përmbajtur si rrallë të tjerë, i kreve pa u ndjerë obligimet familjare e shoqërore me përkushtim. Dallgët e jetës të goditën, por nuk u theve dot. Të mposhti sëmundja që po bën kërdi në mbarë botën, por tani e kuptuam edhe më mirë sa shumë të kemi dashur. Mungesën tënde do ta ndjejmë, jo vetëm ne familjarët, por edhe shoqëria e ngushtë dhe e gjerë. Shembull i punës e i përkushtimit për të mirën e përgjithshme dhe punëtor i pafjalë e shembullor“, ka shkruar ai.