Po rinumrohen 115 kutitë që nuk u procesuan si të rregullta

Po rinumrohen 115 kutitë që nuk u procesuan si të rregullta

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, ka filluar rinumërimi i 115 kutive të votimit, përderisa nuk përjashtohet mundësia që sërish të ketë rinumërim të kutive tjera. Rinumërimi i 115 kuti të votimit po bëhet pas vendimit të KZQ-së, për shkak që nuk kanë arritur të procesohen si të rregullta për shkak të mospërputhjeve të të dhënave. Kurse, javën tjetër pritet të fillojë numërimi i votave me kusht dhe atyre me postë./21Media