Sot nis greva e përgjithshme në Kosovë

Punonjësit në të gjitha nivelet e arsim si dhe shërbyesit civil nga sot do të hyjnë në grevë pa afati, me kërkesën për rritjen e pagave për të gjithë të punësuarit nga 100 euro deri në miratimin e Ligjit të pagave.
Në anën tjetër kryeministri Albin Kurti i ka bërë thirrje sindikalistëve që t’i kthehen punës e jo të hyjnë në greva. Pas mbledhjes së qeverisë kryeministri Kurti dje ka thënë se janë në komunikim të vazhdueshëm me sindikatat për të adresuar kërkesat e tyre
Këshilli grevist është në përbërje nga: Rrahman Jasharaj, – Kryetar, Ali Gashi- nënkryetar, Vjollca shala- anëtare, Nexhat Llumnica- anëtare, Haki Gashi- anëtar./21Media

Back to top button