Sunaj Saraçi dhe Vera Oruçaj në bashkëpunim me djalin e tyre?

Çifti i dashur për publikun, por edhe për të gjithë dashamirësit e muzikës, Sunaj Sraçi dhe Vera Oruçaj sollën shumë projekte muzikore bashkë me të cilat rrëmbyen zemrat e publikut shqiparë.
Rrugën e tyre në muzikë e ndoqi edhe djali i tyre, Seveni.
Por a do i shohim tretë në ndonjë bashkëpunim, ka treguar Vera në emisionin “In&Out” të RTV21.
Sipas Verës, një bashkëpunim me Sevnin nuk pritet të ndodh brenda një kohe të shkurtër pasi që sipas saj, stili i muzikës së tij ka dallim me muzikën e saj dhe te Sunajit./21Media 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by In and Out (@inandout.rtv21)

Back to top button