Tavani i çmimeve të derivateve për 24 orët e ardhshme

1 min read

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e martë, të cilat kanë mbetur njëjtë sikurse që ishin të hënën.

Sipas njoftimit të MINT-it, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.79 euro për litër, i benzinës 1.76 euro, si dhe i gazit 0.78 euro.

Këto çmime vlejnë nga e hëna në ora 10:00 dhe janë të vlefshme për 24 orë./21Media