Të lënduarit po hospitalizohen

Gjatë këtyre protestave u lënduan shumë deputetë dhe gazetarë

Pasi që policia ka arritur që përmes një korridori të largojë deputetët dhe gazetarët që kishin mbetur në Kuvendin e Maqedonisë, pasi Kuvendi u pushtua nga protestuesit maqedonas.

Situata po shkon drejtë normalizimit. Në këto momente të lënduarit janë duke u ositalizuar në Qendren Emërgjente “Nënë Tereza”.

Ngjarja eskaloi pasi u zgjedh kryetari i Kuvendit të Maqedonisë./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button