Të martën ekipit negociator në Bruksel?!

Takimi i zëvendëskryeministrit të Kosovës dhe Maqedonisë

Ekipi negociator për bisedime me Serbinë të hënën do t’ia dorëzoj Kuvendit të Kosovës platformën për bisedime. Sipas zëvendëskryeministrit, Enver Hoxhaj, ekipi mund të takohet të martën në Bruksel me përfaqësuesen e lartë të BE-së, Frederica Mogherini. Hoxhaj foli edhe për agresionin e Serbisë ndaj shtetësisë së Kosovës, tha se përveç taksës kanë edhe ide të tjera kreative për ta ndalur fushatën e Serbisë kundër Kosovës./21Media

 

Back to top button