Bashkohu edhe ti!

Bashkohu edhe ti!

Me iniciativën e disa të rinjëve nga Kaçaniku, Ferizaji e Tetova, u ndihmuna 780 familje me gjëra esenciale për jetesë si ushqim dhe veshmbathje.

Inicatori i kësaj bamirësie, Kushtrim Hasani nga Kaçaniku ka treguar se kanë marrë një aksion. “Kem marrë aksion me shoqëri me iu ndihmu familjeve skamnore dhe kemi arritë t’iu ndihomojmë 780 familjeve”, tha ai.

Ai kërkon nga shoqëria të iu bashkangjiten këtij aksioni, duke kontribuar me veshmbathje dhe ushqim për familjet në nevojë, shkruan rtv21.tv.

Këta të rinjë gjatë muajve të ftohtë të dimrit me këtë iniciativë iu kanë dalë në ndihmë 607 familjeve skamnore./21Media