Thatësia e madhe shkaktoi dëme në bujqësi(Video)

U dëmtuan edhe kultivuesit e rrushit në komunën e Suharekës

Vala e të nxehtit dhe thatësia e madhe shkaktoi dëme në bujqësi.U dëmtuan edhe kultivuesit e rrushit në komunën e Suharekës.(Teksti-kamera: Arlinda Hoxha) /21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button