Themelohet Biblioteka “Ibrahim Rugova” (Video)

Iniciativë e presidentes Vjosa Osmani, mbështetet nga Ministria e Kulturës

Presidentja Vjosa Osmani dhe Ministri i Kulturës Hajrulla Çeku nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mes Bibliotekës Presidenciale “Dr. Ibrahim Rugova” dhe Ministrisë së Kulturës. Presidentja Osmani falënderoi ministrin Çeku për gatishmërinë e tij që ta mbështesë këtë nismë të saj./21Media

 

;

Back to top button