Tre kosovarë janë larguar nga Ukraina

Tre shtetas të Kosovës janë larguar nga Ukraina. Këtë për portalin rtv21.tv e ka konfirmuar zyrtarja për komunikim në Ministrinë për Punë të Jashtme dhe Diasporës, Qëndresa Fazliu, e cila ka treguar se autoritetet kosovare kanë arritur të kontaktojnë me shtatë kosovarë në Ukrainë.
Ata është thënë se kanë qenë në Ukrainë për periudhë afatshkurtër për qëllime pune apo biznesi.
Sipas saj, katër personat tjerë një familje katëranëtarëshe është thënë të jetë në rrugë e sipër për të kaluar në Hungari./21Media

Back to top button