Tregtia me shumë barriera të brendshme

 Rrugëdalja në Komitetin Nacional për lehtësimin e tregtisë

Situata ekonomike në vend nuk është në nivelin e duhur dhe bizneset në Kosovë përveç barrierave për të eksportuar bizneset tona, kanë edhe barriera tjera të brendshme që vështirësojnë rritjen e konkurrencës së kompanive. Kështu ka vlerësuar ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani,  në konferencën me temë “Lehtësirat tregtare, rëndësia e tyre në zhvillimin e tregtisë ndërkombëtare”, organizuar nga  MTI dhe USAID në Kosovë./21Media

 

 

Back to top button