U nda nga jeta kompozitori Fahri Beqiri (VIDEO)

 

 

Në moshën 85 vjeçare ka vdekur kompozitori, Fahri Beqiri. Pedagogu universitar,  Fahri Beqiri i takon brezit të dytë të kompozitorëve në Kosovë. Në nderim të jetës dhe veprës së tij, para Teatrit Kombëtar të Kosovës u bën homazhe nga personalitete të shumta të vendit./21Media

 

Back to top button