U nënshkrua “Deklarata e Mirësjelljes për zgjedhje” (Video)

U nënshkrua nga parti politike, shoqëria civile dhe mediet
Në përpjekje për mbarëvajtje të zgjedhjeve lokale të 17 tetorit u nënshkrua Deklarata e Mirësjelljes së partive politike, shoqërisë civile dhe medieve në rrjete sociale. U organizua nga Instituti “Demokraci për zhvillim”. (Teksti & kamera: Shqipe Miftari)/21Media

Back to top button