U bënë 18 vjet nga masakra e forcave serbe ndaj shqiptarëve në Lubeniq të Pejës. U përkujtuan 60 të vrarë dhe masakruar, ndërsa 13 janë të zhdukur,/21Media

U bënë 18 vjet nga masakra e forcave serbe ndaj shqiptarëve në Lubeniq të Pejës. U përkujtuan 60 të vrarë dhe masakruar, ndërsa 13 janë të zhdukur,/21Media