UP: Konkursi – në gjysmën e dytë të gushtit (Video)

Nga 1 tetori pritet që studentët të ndjekin ligjeratat në objektet e UP-së
Në gjysmën e dytë të muajit gusht hapen konkurset për pranimin e studentve të ri në Universitetin e Prishtinës.
Nga 1 tetori pritet që studentet të ndjekin ligjëratat në objektet e Universitetit.(Teksti dhe kamera : Shqipe MIFTARI)/21Media

Back to top button