Urani flet për “rripin e gjelbër” në Prishtinë

Ismaili : I gjithë projekti do të përfundojë në dhjetor të vitit 2024
Ka vazhduar edhe sot fushata për zgjedhjet lokale. Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili, tha se projekti “rripi i gjelbër” do të nisë së realizuari nga parku “Adem Demaçi” për t’u shtrirë pastaj nëpër lagjet tjera të kryeqytetit. Tha po ashtu se trotuaret e lira dhe hapësirat për çiklistë do të jenë synim i tij në mandatin katërvjeçar./21Media
 
 

Back to top button