Ushtarët ukrainas festojnë në stilin e Ronaldos pasi sulmojnë rusët me Howitzer (VIDEO)

Një video e ushtarëve ukrainas që festuan në stilin e futbollistit Cristiano Ronaldo pasi gjuajtën me topa drejt ushtrisë ruse me obusët Howtzer, është bërë virale në internet.

Ushtarët festuan në stilin “Siuuu” të Ronaldos, të cilin portugezi e bën çdoherë që jep gol.

Australia, Kanadaja dhe SHBA-ja janë ndër vendet që dërguan obus dhe municione të avancuara Howitzer në Ukrainë.

Gama e Howitzer është e ngjashme me obusin rus Giatsint-B dhe shumë më i gjatë se arma e tërhequr e Rusisë D-30.

Back to top button