Ushtria e Kosovës – sinonim i shtetësisë (Video)

Presidentja Osmani dhe kryeministri vizituan trupat e FSK që po marrin pjesë në ushtrimet ushtarake “Defender Europe 21”

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani së bashku me kryeministrin Albin Kurti vizituan ushtarët e FSK-së në Gjakovë të cilët po kryejnë operacione ushtarake në kuadër të stërvitjes “Defender Europe 21”. Presidentja Osmani theksoi se ushtria e Kosovës është sinonim i shtetësisë, përderisa kryeministri Kurti tha se ushtarët e FSK-së do ta mbrojnë intgritetin territorial të vendit.(Teksti-Donika Osmani, kamera: Gzim Arifi)./21Media

Back to top button