Vaksina vjen në shtëpi!

1 min read

Ekipet e vaksinimit derë më derë

Vaksinimi kundër Covid-19 tashmë është në një fazë të re dhe po zhvillohet edhe në terren. Edhe në komunën e Kamenicës po vizitohen fshatrat për vaksinim sa më masiv.(Teksti-Lirie Dibrani
Kamera: Sahit Troshupa)/21Media