Vazhdojnë sanksionet ndaj Iranit

Vazhdojnë sanksionet ndaj Iranit

Bashkimi Evropian i ka vazhduar të martën edhe për një vit sanksionet Iranit, për shkak të shkeljes serioze të të drejtave të njeriut.

Në kumtesën e BE-së thuhet se sanksionet nënkuptojnë edhe ndalimin e udhëtimeve dhe ngrirjen e pasurisë së 82 personave, si dhe ndalimin e eksportit në BE, transmeton AP.