​Vendimi për masat emergjente për furnizimin me energji dërgohet për shqyrtim në seancë

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, nën drejtimin e Jeta Statovci, zv.kryetare e parë e komisionit, sot ka shqyrtuar shqyrtoi vendimin e Qeverisë të datë 25.01.2023, për masat emergjente për furnizimin me energji.
Sipas njoftimit të Kuvendit, pas diskutimeve, komosioni e miratoi njëzëri atë dhe e procedoi për shqyrtim në seancë plenare.

Back to top button