Veseli: Ligji për minerare javën e ardhshme në Kuvend

Rifillim i mbarë i punës në Ferronikel

Kosova ka nevojë për investime të huaja që të rritë ekonominë dhe numrin e të punësuarve tha kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, gjatë vizitës në Feronikel. Veseli premtoi mbështetje dhe lehtësira për investitorët serioz që dëshirojnë të investojnë në Kosovë./21Media

 

Back to top button