Veteranët mbajnë Kuvendin zgjedhor

Veteranët e LANÇK-së sot do të mbajnë Kuvendin zgjedhor

Shoqata e Veteranëve të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare të Kosovës, sot do të mbajë Kuvendin zgjedhor.

Në takim do të zgjedhen anëtarët e Kryesisë së Shoqatës, kryetari i Kryesisë dhe delgatët e Kuvendit të shoqatës.

Në Kuvend do të prezantohet edhe raporti i punës, për periudhën 01 janar 2015 – 31 dhjetor 2016.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button