Rasti është duke u hetuar

Rasti është duke u hetuar

Një person ka raportuar në Polici se në Ferizaj i është vjedhur vetura e tipit Seat me targa vendore.

I njëjti ka informuar se në veturë gjendeshin edhe dokumente personale pasaporta, letërnjoftimi dhe patentë shoferi.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 02:30 dhe është duke u hetuar.