Viti i ri shkollor po afrohet… (Video)

Ministria e Arsimit dhe Sindikata e Arsimit presin që mësimi të fillojë në objektet shkollore
Nga gjendja epidemiologjike varet edhe mënyra se si do të fillojë viti i ri shkollor. Ministria e Arsimit dhe Sindikata e Arsimit presin që mësimi të fillojë në objektet shkollore./21Media
 

Back to top button