Në industrinë e mishit humbjet deri 50 për qind

Në industrinë e mishit humbjet deri 50 për qind

Në këto rrethana pandemie shpesh është vlerësuar se po dëmtohet ndjeshëm ekonomia dhe se po vihet në rrezik shuarja e mijëra vendeve të punës. Edhe në komunën e Vitisë koroanvirusi po lë pasoja në funksionimin e bizneseve.(Teksti-  Bahtir CAKOLLI, kamera-  Sahit TROSHUPA )./21Media