Viti: Shumica e qytetarëve të kësaj komune preferojnë vaksinën Pfizer

Gjendja me Covid-19 dhe vaksinimi në Viti
Situata me pandeminë në komunën e Vitisë duket të jetë normalizuar edhe pse po vazhdon vaksinimi dhe trajtimi i personave të prekur nga Covid-19. Në sallën e vaksinimit shumica e qytetarëve të kësaj komune thanë se preferojnë vaksinën Pfizer.(Teksti-Arlinda Hoxha, kamera – Sahit Troshupa)./21Media

Back to top button