Vizita e ministrit Armend Mehaj në Nju Jork

Takim me përfaqësues të shoqatave shqiptare
 Ministri i mbrojtjes i Republikës se Kosovës, Armend Mehaj, gjatë qëndrimit në SHBA, u takua me përfaqësues të shoqatave shqiptare dhe me personalitete te rëndësishme te politikes dhe mjekësisë.Raport i korrespondentit tonë nga Nju Jorku, Halil MULA./21Media

Back to top button