Lëvizja Vetëvendosje konsideron se kjo Qeveri duhet të shkarkohet sa më parë. Përmes një videoje të publikuar në Facebook, VV-ja thotë se “vendimet ad-hoc të kësaj qeverie”, e kanë bllokuar vendin.

“Vendimet ad-hoc të kësaj qeverie të hutuar për të vënë kufizime e detyrime vetëm sa e kanë bllokuar vendin. Rritja e numrit të vdekjeve dhe të infektuarve po na shpien drejt një katastrofe humanitare. Kjo qeveri duhet të shkarkohet sa më parë.”, thotë VV-ja./21Media

Videon mund ta shihni këtu.