Aliu: Ky është vendimi i radhës i dëmshëm i Qeverisë.-Zogiani: Kjo marëdhënie e Qeverisë nuk është e re, ka një histori

Aliu: Ky është vendimi i radhës i dëmshëm i Qeverisë.-Zogiani: Kjo marëdhënie e Qeverisë nuk është e re, ka një histori

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar ndaj vendimit të qeverisë për miratimin e shqyrtimit të kërkesës për shpenzim për interesin publik të një parcele në kryeqytet. Lëvizja Vetëvendosje vlerëson se kjo parcelë që shpronësimi i saj kushton 55 milionë euro i takon kompanisë private Dukagjini, dhe se po bëhet me qëllim të përfitimit të grupeve të interesit./21Media