VV: Të mos vazhdohet kontrata e Telekomit me Z-Mobile

Aliu: Kjo kontratë i ka shkaktuar humbje të mëdha Telekomit

Lëvizja Vetëvendosje kërkon që nga e hëna të mos vazhdohet kontrata e Telekomit me Z-Mobile, dhe menjëherë të të fillojnë procedurat për kthimin e fondeve, siç i quan ky subjekt, të plaçkitura përmes kësaj kontrate./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button