Kryeparlamentari i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, me rastin e 1 Majit, ka kujtuar, se është detyrë e politikanëve të sigurojnë pagë dinjitoze për punëtorët.

“Në Ditën ndërkombëtare të punës, të rikujtojmë edhe njëherë se është detyrë e politikanëve të sigurojnë respektim të mundit njerëzor, pagë dinjitoze dhe vlerësim të punëtorit, por edhe të parandalojmë eksploatimin, mobingun, pabarazinë në pagat ndërmjet burrave dhe grave”, ka shkruar Xhaferi në Facebook./21Media

Në Ditën ndërkombëtare të punës, të rikujtojmë edhe njëherë se është detyrë e politikanëve të sigurojnë respektim të…

Posted by Talat Xhaferi on Saturday, 1 May 2021