Zbatimi i marrëveshjes për dokumentet nis pa telashe (Video)

Qytetarët serbë thonë se për targat po i presin rekomandimet e Vuçiqit
Zbatimi i marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për dokumentet nisi pa ndonjë telashe në dy pikat kufitare në veri të Kosovës. Qytetarët shqiptarë dhe ata serbë i mirëpriten lehtësitë për dokumentet e hyrje-daljes në kalimin e kufirit. Ndërkaq, për reciprocitetin e targave disa qytetarë serbë thanë se do të presin rekomandimet e presidentit të Serbisë se si duhet të veprojnë.(Përgatiti: Burim ZARIQI
Kamera: Alban ISMAILI).
/21Media

Back to top button