“Zbritja më e Madhe e Vitit” në NEPTUN

Ndryshe nga vitet e kaluara zbritja vjen për dy ditë me rradhë

Neptun, zinxhiri i shitjes me pakicë me një linjë të gjerë të pajisjeve elektro-shtëpiake me anë të kampanjës “Zbritja më e Madhe e Vitit”  nesër më datën 21 dhe 22 nëntor, ofron mundësinë e blerjes deri në 56% më lirë të mbi një mijë produkteve./21Media

 

Back to top button