Zelensky “mirënjohës” për tanket

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, thotë se ai është “sinqerisht mirënjohës” për tanket që Gjermania ka vendosur t’i dërgojë vendit të tij.
Duke shkruar në një tweet, thotë: “Tanket kryesore të betejës gjermane, zgjerimi i mëtejshëm i mbështetjes së mbrojtjes dhe misioneve stërvitore, drita jeshile për partnerët që të furnizojnë armë të ngjashme.
“Sapo dëgjova për këto vendime të rëndësishme dhe në kohë në një telefonatë me Olaf Scholz. Sinqerisht mirënjohës për kancelaren dhe të gjithë miqtë tanë në Gjermani”, tha ai/21Media

Back to top button