Dr.Ramadani: Po e presim kontingjentin e parë të vaksinave.-Krasniqi: 526 pacientë të spotalizuar, 370 janë me oksigjenoterapi.-Lenjani: Sukseset e prezantuara i shoh me mëdyshje

Dr.Ramadani: Po e presim kontingjentin e parë të vaksinave.-Krasniqi: 526 pacientë të spotalizuar, 370 janë me oksigjenoterapi.-Lenjani: Sukseset e prezantuara i shoh me mëdyshje

Komitetit për Koordinim dhe Vlerësim të Situatës me Covid-19, mbajti takimin e radhës në të cilin u tha se situata me pandeminë është nën kontroll, megjithatë masat nuk po respektohen sa duhet.
Ndërsa, sa i përket vaksinës kundër koronavirusit u bë e ditur se janë duke u angazhuar që 75 për qind e popullsisë ta marrin atë./21Media