Zgjatet pista e aeroportit ndërkombëtar “Adem Jashari”

Finalizohet projekti 33 milionë euro

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” u finalizua projekti i zgjatjes së pistës dhe rritjes së kapacitetit të ndriçimit. Projekti për zgjatjen e pistës së këtij aeroporti kishte kosto rreth 33 milionë euro./21Media

Back to top button