PZAP paralajmëron subjektet politike për pagesën e gjobave të papaguara

PZAP paralajmëron subjektet politike për pagesën e gjobave të papaguara

Derisa kemi rikthyer në vëmendjen tuaj temën e zgjedhjeve kujtojmë se Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa në zgjedhjet e 6 tetorit të 2019-ës, ka shqiptuar gjoba në total prej  360 mijë euro ndaj 13 subjekteve politike. Nga kjo shumë deri më tash janë paguar vetëm 84 mijë e 900 euro. Në këtë institucion thonë se, nëse pagesa e borxhit nuk bëhet deri më datën e caktuar, PZAP do të jetë i detyruar të shqiptoj dënime shtesë.(Teksti-Albulena Nuha, kamera- Berat Bahtiri)./21Media