Zhduken dy persona në Viti

Policia e Kosovës ka njoftuar se dy persona janë zhduku në Viti.
Rasti i parë ka ndodhur më datë 03.11.2021 rreth orës 21:00. Ankuesi ka raportuar se familjari i tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer.
Ndërkaq më datë 04.11.2021, rreth orës 19:00, një vajzë ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer. Rastin në Polici e ka raportuar babai i vajzës.
Policia është duke hetuar të dy rastet./21Media

Back to top button